Järjestöille

Mahdollisuuksien tori tarjoaa järjestöille tilaisuuden esitellä toimintaansa ja tiedottaa kampanjoista, teemoista ja vapaaehtoistyömahdollisuuksista suurelle yleisöille. Ilmoittautuminen torille on alkanut. Torilla on rajoitettu määrä pöytäpaikkoja, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma järjestetään helatorstaina 2.6. klo 10.30-17. Toivomme osallistuvien olevan paikalla koko tapahtuman ajan.

Pöytäpaikan hinta on pienille, vähävaraisille järjestöille 20 euroa ja isoille, vakavaraisille järjestöille 30 euroa. Pöydän vuokra sisältyy hintaan.

Mahdollisuuksien tori on järjestöjen yhteinen voimanponnistus ja toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Siksi jokaisen osallistuvan järjestön tulee nimetä talkootiimiin vähintään yksi henkilö, joka osallistuu torin pystyttämiseen aamulla ja purkamiseen torin jälkeen. Aloitamme aamulla klo 8.00 - tulkaa ajoissa paikalle!

Ilmoittaudu mukaan!

Varaa järjestöllesi paikka torilta lähettämällä osoitteeseen tampere(a)mahdollisuuksientori.fi seuraavat tiedot:

  • Järjestön/porukan nimi
  • Järjestön yhteyshenkilö: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite, johon laskun paikkamaksusta voi lähettää
  • Järjestön nimeämän talkoolaisen yhteystiedot: nimi, sähköposti ja puhelinnumero (tiedot voi ilmoittaa tarvittaessa myöhemminkin)

Käsityöläisille ja pienyrittäjille

Torin pöytäpaikkoja voivat varata järjestöjen lisäksi myös esim. käsitöitä myyvät pienyrittäjät. Pöytämaksu yrittäjiltä on 40 euroa.

Lataa banneri

Auta meitä levittämään sanaa - lataa ja linkitä Tampereen Mahdollisuuksien torin mainosbannerin sivuillenne!

Banneri_pieni

120x60 px

banneri_iso

250x70 px